Hirdetés

Új top-flow hűtés a Raijintektől

A négy éve piacon lévő Pallas új verziója persze kapott RGB világítást is, de szerencsére a tervezők nem álltak meg itt.

Frissítette a jó négy éve megjelent Pallas top-flow processzor hűtőt a Raijintek, hogy az utódot Pallas 120 RGB néven dobhassa piacra. Már a névből is látszik, hogy az egyik újdonságot a 2014 óta szinte kötelezővé vált RGB világítás jelenti – ezt 10 darab, a standard négypólusú csatlakozóval használható LED biztosítja. Szerencse, hogy – egyes versenytársakkal ellentétben – a Raijinteknél nem tudták le ennyivel a fejlesztést, a bordán is csiszoltak, amelynek talpát módosítva a hővezető csöveket immár direkt érintkezésbe hozták a processzor hőelosztó kupakjával. A rögzítés kompatibilitását is bővítették az aktuális foglalatokkal, így a TR4-et leszámítva bármire felszerelhetjük. A bordázat színe idén matt feketére változott, ami szerintünk mindenképpen jót tesz a Pallas kinézetének, különösen az RGB világítással párosítva.


[+]

Ami további paramétereket illeti, a teljes egység mérete 130 x 149 x 68 mm, tömege pedig 550 gramm. A ventilátor 120 mm-es, PWM vezérlésű és hidrodinamikus csapágyazású – 200-1400 rpm közötti fordulatszámot várhatunk tőle, maximális zajszintje 28,43 dB(A). Hivatalos árat egyelőre nem tettek közzé.


[+]

A Raijintekhez kapcsolódik egyébként az MYA RBW nevű klasszikus toronyhűtő megjelenése is: ezt még a Computexen mutatták be, de időbe telt, míg a boltokba is megérkezett. Egy 120 mm-es ventilátorral átfújt, hullámos lamellákat használó fekete bordázat a legfontosabb komponens, amelynek tetejére RGB világítással rendelkező műanyag burkolat került. A processzor hőjét hat hővezető cső szállítja el, a teljes egység pedig (beleértve a 13 mm vastag ventilátort) 130 x 68 x 163 mm-es. Légkavarója természetesen PWM vezérelt, és itt is 200-1400 rpm-re számíthatunk tőle.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés