Hirdetés

Thermaltake új Soprano ház – alumínium ajtós koncepció gamer giccs nélkül

A Thermaltake bemutatta az új Soprano midi tornyot, amely az elődökhöz képest sokkal letisztultabbra, kifinomultabbra sikeredett. A 460 x 220 x 510 mm-es és 8,3 kg-os ház fekete és fehér színben is elérhető lesz, belsejük és hátuk azonban egységesen feketére festett. Az előlapot egy méretes, enyhén hullámos alumínium ajtó uralja, az egész szerkezetet pedig egyszerű vonalak jellemzik, így az összhatás elegánsan visszafogott, sehol semmi „gamer giccs”.


[+]

Az ajtót kinyitva az elülső, 200 mm-es, kék LED-es ventilátor légbeömlő nyílásai, valamint egy 3,5”-es és 4 darab 5,25”-es külső meghajtóhely tárul elénk. Az ajtó feletti sávban mikrofonbemenet, fülhallgató-kimenet, valamint 2-2 darab USB 2.0-s és 3.0-s port sorakozik. A felső kidudorodás nem csak a szokásos nyomógombokat és visszajelző LED-eket tartalmazza, így egy 2,5/3,5 hüvelykes SATA csatolós adattárakkal kompatibilis dokkolót is magában foglal.


[+]

Az oldalpanelek ablakok helyett ezúttal zajcsökkentő szivacsborítást kaptak, ebből is látszik, hogy ezúttal a komolyabb felhasználók állnak a középpontban. Szerszámmentesen szerelhető, teljesen fekete belsejére sem lehet sok panasz. A 90 fokban kiforgatott merevlemezkeretbe fiókok segítségével négy darab 2,5/3,5 colos HDD/SSD rögzíthető. Az alaplaptálcán méretes szerelőablak tátong, körben pedig négy gumiajtós kábelbújtató rés nyújt segítséget egy rendezett beltér kialakításához. A videokártyák hosszát és a processzorhűtő magasságát rendre 315 és 175 mm-ben maximalizálták a tervezők.


[+]

Az új Soprano a már említett elülső és egy 120 mm-es hátsó ventilátorral érkezik, ezenkívül csupán egy alsó 120 mm-es egységgel fokozható a huzat, viszont a könnyen eltávolítható porszűrőkről és a vízhűtés előkészítésről sem feledkezett el a cég.


[+]

Összességében a Thermaltake új Soprano háza tisztességesnek mondható, azonban megítéléséhez egy fontos adat még hiányzik, ez pedig a vételára.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés