Hirdetés

Testes monitor az Eizo műhelyéből

A kiváló minőségű monitorjairól ismert Eizo a CG275W monitorral bővítette a ColorEdge család termékpalettáját. A 27 hüvelykes mérettel és 16:9 képaránnyal büszkélkedő kijelző natív felbontása 2560x1440 pixel, míg a fényerő a dokumentáció szerint 270 cd/m². A 850:1 kontrasztaránnyal rendelkező terméket IPS panellel vértezték fel a tervezők, melynek köszönhetően a betekintési szögek 178 fokosak. A megjelenítő támogatja az Overdrive technológiát is, ami szürkéből szürkébe váltás esetén 6 milliszekundumos válaszidőt eredményez.

A méretes monitoron DVI-D, DisplayPort illetve mini DisplayPort bemenetet és egy kétportos USB hubot találunk, emellett a megjelenítő önkalibráló is. A feketében pompázó kijelző az Adobe RGB színskála 97%-t képes lefedni. A magassága 151,5 mm-es skálán állítható, továbbá 90 fokos szögben lehet elforgatni és 25 fok erejéig dönthető be. A FlexStand tartó segítségével a teljes monitor is körbeforgatható 344 fokos szögben.

Az öt év garanciával érkező Eizo ColorEdge CG275W szállítása a következő héten kezdődik meg, az ajánlott fogyasztói ára azonban ismeretlen, de professzionális minőségének köszönhetően biztos nagyon drága lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • EIZO

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés