Hirdetés

Terepszínnel álcázott NZXT ház

Hirdetés

Az NZXT tavaly ősszel mutatta be Tempest EVO névre keresztelt tetszetős kinézetű házát. A gyártó fél év eltelte után elérkezettnek látta az időt egy különleges festésű változat piacra dobására, így megszületett a Tempest EVO Camo változata. A ház fekete-szürke-fehér pixeles mintázata leginkább az USA tengerészgyalogsága által használt MARPAT (Marine Pattern) egyenruha kamuflázs típusú téli verziójához hasonlít. A fő különbség, hogy a hadsereg mintáiban nincs fekete szín, az ugyanis túlságosan kontrasztos a terephez és a ruha többi színéhez képest. Persze az NZXT-nek nem is a MARPAT lemásolása volt a feladata, csupán egy látványos külsőt szerettek volna a Tempestnek, ami lássuk be, sikerült is.

NZXT Tempest EVO Camo
NZXT Tempest EVO Camo

Maga az új ház egyébként nemigen változott másban az eredeti termékhez képest. A 11,2 kg-os tömegéhez 211,5 x 521,5 x 562 mm-es méret párosul. A fémládában felülre három 5,25 colos, belülre pedig akár nyolc darab 3,5 hüvelykes meghajtó szerelhető be. A tetején lévő előlapi kivezetések közt találunk hang ki- és bemenetet, valamint USB illetve eSATA portokat.

NZXT Tempest EVO Camo
NZXT Tempest EVO Camo

A gyártó nem feledkezett meg a folyadékhűtést használóiról sem, így a doboz hátuljára került néhány lyuk a csövek számára. A ház hűtéséről szintén gondoskodtak, hiszen hat ventilátor került gyárilag a Tempestbe. Ezek közül a két első, az oldalsó és a hátsó lapon lévő légkavaró 120 mm-es, míg a két felső 140 mm-es méretű. A Camo egy év garanciával 150 dolláros áron, azaz az alapváltozatnál mintegy 40 dollárral drágábban vásárolható meg.

NZXT Tempest EVO Camo
NZXT Tempest EVO Camo

  • Kapcsolódó cégek:
  • NZXT

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés