U3-as Team Group memóriakártyák terepre

A széles hőmérséklettartományban bevethető újdonságok strapabírók, és 512 GB-ig nyújtanak alternatívát a kalandvágyó fotósoknak.

A Team Group tartalomgyártókat célzó almárkájaként ismert T-Create két új, UHS Speed Class 3 (U3) besorolású memóriakártyával bővítette kínálatát, amelyek por, illetve víz ellen IP67-es védettséget élveznek, és persze visszafelé kompatibilisek az UHS-I-es kamerákkal. A röntgensugárzásnak, statikus elektromosságnak és ütődésnek ugyancsak derekasan ellenálló páros közös jellemzője még a rájuk ragasztott matrica kivitele, amire könnyedén felírhatjuk a tartalmukat, így a készített felvételek feldolgozásakor gördülékenyen rendszerezhetjük munkánk gyümölcsét.


[+]

A T-Create Expert SDXC UHS-II U3 V90 névre keresztelt megoldás 64, 128, 256, illetve 512 GB-os kapacitásokkal készül, és szekvenciális olvasás/írás tekintetében 300/260 MB/s-os sebességet ígér leendő gazdáinak.


[+]

A némileg lassabb, T-Create Expert SDXC UHS-II U3 V60-ként listázott tárolócsalád 128, 256, továbbá 512 GB-os változatokban választható, és szekvenciális olvasásban/írásban legfeljebb 280/180 MB/s-os tempóra képes. A termékek vételárait egyelőre nem tudjuk, azonban az bizonyos, hogy a számlánkon majd 5 évre szóló garanciának kell lennie.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés