Szeptemberben érkezik a Microsoft Explorer Touch egere

Pár hete már vethettünk egy pillantást a Microsoft érkező új egerére, az Explorer Touch Mouse modellre, melyről akkor még szinte csak a fotók alapján lehetett találgatni, de azóta a gyártó weboldalán is megjelent már, így pontosabb információk is napvilágot láttak róla. Az egér a Touch Mouse és az Arc Touch Mouse által indított széria harmadik tagjának is tekinthető, ami nem véletlen, hiszen ugyanúgy érintős megoldású ez is.

A fekete változat
A fekete változat

Vezeték nélküli kialakítású, a számítógéppel egy nano USB-s vevőn keresztül kommunikál, ami akár a notebook aljzatában is hagyható kis mérete miatt. Az Arc Touch-éhoz hasonló rezgős görgő került az új egérre is, ami a passzívnak tűnő felület ellenére elég sok mindenre használható. Ennek köszönhetően háromféle sebességgel lehet görgetni és lapozni is akár. A BlueTrack technológiás szenzor szinte minden felületen használható, egyetlen elemmel pedig akár 18 hónapon keresztül is működhet az egér a gyártó szerint.

A szürke verzió
A szürke verzió

Változott a megjelenés és az ár is, azaz kiderültek ezekből is a végleges verziók: hivatalosan szeptemberben fog megjelenni az előzetes 70 font (nagyjából 110 dollár) helyett jóval barátibb áron, 50 dollárért. A weboldalon egyelőre a fekete és a kékesszürke színű változat lelhető fel, de lesz piros és bordó is a cég közleménye szerint.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés