Frissített Avatar S egerét ajánlja a játékosoknak az NZXT

Hirdetés

A leginkább talán házairól ismert NZXT ezúttal egy egérrel jelentkezett, még pedig egy játékosoknak szánt változattal, melyet az Avatar S névre kereszteltek. A fekete, szimmetrikus formatervezésű beviteli eszköz elődjéhez, az Avatarhoz hasonló kinézetű egyébként, így inkább egy modellfrissítésnek vehető, mint teljesen új típusnak. Mindenesetre az aprónak tűnő változtatások ellenére is jobban néz ki az új egér, a fehér alapú változatában meg pláne látványosabb.


[+]

Lapos kialakítása mellett azért ergonomikus dizájnú, a stabil fogást gumírozott oldalai biztosítják, a megfelelő siklást pedig teflontalpai segítik. Állítható az szenzor érzékenysége is, bár egy játékos egérhez képest elég furcsa értékekre: 1600, 800 és 400 cpi lehetőségek vannak. Öt konfigurálható gombja van, melyekhez makrók is rendelhetők, és állítható az X és Y tengely érzékenysége is, amik beállításai a saját 16 kB-os memóriájában is tárolhatók.

Legfeljebb 20 G-s gyorsulást és 76 cm/s-os sebességet bír ki, mintavételi rátája 1000 Hz-es, a számítógéphez pedig aranyozott USB csatlakozón kapcsolható. Az ára és pontos megjelenése nem derült ki még.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • NZXT

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés