Számzárra hasonlít a Tt új egere

Hivatalosan is elérhetővé vált a Tt eSports Nemesis nevű egere, amelyet először a Computexen láttunk, és amelynek fő különlegességét az oldalsó, számzárakhoz hasonló megoldású gombsor jelenti.


[+]

Maga az alap egy aszimmetrikus, jobb kézre optimalizált test, 111 x 88,5 x 38,9 mm-es méretekkel és kábel nélkül 100 grammos tömeggel. Az aljában egy PMW-3360 szenzort találunk, amelynek segítségével szükség szerint 12000 dpi-ig emelhetjük a felbontást – a gyárilag beállított fokozatok viszont megmaradnak a jóval használhatóbb 400/800/1600/3200/5000 dpi-s lépcsőknél. Az egér legfeljebb 250 ips sebességű mozgást és 50 G-s gyorsulást tud lekövetni, a frissítés pedig egészen 2000 Hz-ig növelhető. Az egérhez 1,8 méteres kábel tartozik, gombjai alatt pedig Omron kapcsolók lapulnak. Természetesen makrózási lehetőség is van, belső memóriájába pedig 5 profil fér, amelyek makrókat, DPI-vel kapcsolatos beállításokat és a beépített RGB rendszeren beállított színeket és effekteket is tartalmazhatják.


[+]

Ami a fő érdekességet jelenti, az a hüvelyujjunk alá eső „gombsor”, amely valójában négy különálló tárcsából áll. Az egyes tárcsáknak három állásuk van, amelyek sorban nulla, egy illetve két gombot mutatnak kívülről nézve, ennek köszönhetően tudjuk személyre szabottan beállítani, hogy éppen milyen kiosztású minibillentyűzetet akarunk egerünk oldalán látni.

A Tt Nemesis már elérhető a boltokban, ajánlott ára 50 dollár.

Előzmények

Hirdetés