Hirdetés

Swiftech-ellenszer hőgutára

Kitűnően időzítve – pár nappal ezelőtt jelentette be az amerikai Swiftech legújabb, HP20-Apex névre keresztelt komplett vízhűtőrendszerét, mely a cég korábban megjelent, nagy hatásfokú Storm vízhűtőblokkjából, továbbá egy vadonatúj fejlesztésű külső radiátorból és egy vízforgató pumpából áll.

A PC-házra szerelhető MCR-220 típusú radiátor pont akkora, hogy két 12 centiméteres ventilátor elférjen rajta; a légkavarók egyébiránt a Delta gyárából származnak, és 2100 fordulat/perces üzem mellett 34 dB(A) zajt generálnak, a motorok fordulatszáma – ezzel együtt üzemzajuk és a hűtés hatékonysága – ugyanakkor csökkenthető. A hatásfok emellett tovább szabályozható a HP20-Apex kitben megtalálható MCP655 típusú pumpa keringtetési sebességének megváltoztatásával is. A HP20-Apex standard kiegészítője mindezeken túl az MCB120 „Radbox” adapter, mely a radiátor felszerelését hivatott megkönnyíteni, így a kit minimális módosítások árán gyakorlatilag minden számítógépházra ráépíthető.

Az új radiátort, a pumpát, a vízhűtőblokkot illetve az adaptert tartalmazó HP20-Apex szett javasolt fogyasztói ára a tengerentúlon 260 dollár, ami napi árfolyamon számolva körülbelül 53 000 forintnak felel meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés