2017. október 17., kedd

Útvonal

Hírek » TV & Audió rovat

Tavasszal érkezik a Sony középkategóriás 7.2-es házimozi erősítője

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A STR-DN1070 biztosítja a 4K HDR videojelek kezelését, a multiroom funkciókat és hálózatba is köthető.

Hirdetés

Ha minden jól megy, akkor a Sony májusban dobja majd piacra 800 dolláros áron új, középkategóriás AV erősítőjét. A 7.2-es STR-DN1070 csatornánkénti névleges maximális kimeneti teljesítménye 165 watt (1 kHz, 6 ohm, 1 csatornán).

Sony STR-DN1070
Sony STR-DN1070 [+]

Támogatja a jelenleg használt térhatású hangszabványok többségét, így például a Dolby True HD, DTS HD, DTS ES sem okoznak neki problémát, viszont az objektumalapú formátumokkal (Dolby Atmos, DTS:x) nem boldogul. Többek között megkapta a Portable Audio Enhance fantázianevű technológiát, amely a tömörített audioállományok feljavítására szolgál. Emellett az Advanced D.C.A.C. (Digital Cinema Autio Calibration) sem hiányzik belőle, amely egy mikrofon segítségével segíti a termék bekalibrálását, annak érdekében, hogy egy adott helyiségeben a lehető legjobb minőségű hangzás megteremtése váljon lehetségessé.

Sony STR-DN1070
Sony STR-DN1070 [+]

Rendelkezik integrált Wi-Fivel és Ethernet csatlakozóval, amelyeknek köszönhetően biztosítja bizonyos internetes zenei alkalmazások, adatbázisok közvetlen elérését, illetve hálózatra is köthető, képes együttműködni a Google Casttel, és integráltható egy multiroom rendszerbe. Lehetővé teszi a nagyfelbontású fájlok, így például WAV, a FLAC, DSF, DSDIFF, AIFF és ALAC megszólaltatását is, valamint biztosítja a 4K HDR és 3D videojelek továbbítását. A használatát megkönnyíti a grafikus kezelőfelület mellett az is, hogy vezérelhető Android vagy iOS alapú mobil eszközről.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.