Soundbarral kombinált 5.1 csatornás házimozi rendszerrel lépett elő a Sony

Hirdetés

A Sony magyarországi képviselete bejelentette, hogy piacra dobnak egy új 5.1 csatornás házimozi szettet a HT-RT5 személyében. Ennek elemei vezeték nélküli úton csatlakoztathatóak egymáshoz, tehát a kábelekkel nem kell vacakolni. A rendszer egy, a bal és jobb oldali hangszórókat és a center sugárzót tartalmazó soundbarból, valamint két hátsó hangszóróból, illetve egy aktív mélynyomóból áll.

Sony HT-RT5
Sony HT-RT5 [+]

A hangprojektorban található hangsugárzók névleges legnagyobb kimeneti teljesítménye egyenként 90 watt, a hátsóké 70 watt, a mélynyomóé pedig 140 watt, így az összteljesítmény 550 watt. A modell támogatja a manapság leginkább elterjedt térhatású hangszabványokat, így többek között a DTS HD-t és a Dolby TruHD-t is. Természetesen az előre programozott equalizer módok nem hiányoznak belőle, amelyek között többek között megtalálható a sportközvetítésekre vagy zenehallgatásra optimalizált profil is. 4 darab HDMI mellett rendelkezik 1-1 analóg, illetve digitális audiocsatlakozóval is, és a tartalmak a Bluetooth kapcsolat révén vezeték nélküli úton is eljuttathatóak rá.

Sony HT-RT5 csatlakozók
Sony HT-RT5 csatlakozók [+]

A masina segítségével a jó pár online zeneszolgáltató, így például a Spotify, a Deezer és a Google Play is elérhető. A termék megkapta a Digital Cinema Auto Calibration funkciót, illetve az ahhoz járó mikrofont, ami automatikusan bekalibrálja a hangzást a legjobb hangminőség elérése érdekében. A vállalat a termék árával kapcsolatban sajnos egyelőre semmilyen konkrétummal nem szolgált, a külföldi webáruházakban körülbelül 710 eurós áron kínálják.

Sony HT-RT5
Sony HT-RT5 [+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

Hirdetés