Hirdetés

Még az I/O portok is RGB-sek a Sharkoon legújabb gépházán

Ezt leszámítva egy egyszerű, üveg oldallapos, ventilátorokkal telepakolt E-ATX toronyházról van szó.

A Sharkoon új gépházat mutatott be Elite Shark CA300H néven, és nem véletlen, ha valakinek ismerősen csenghet, hiszen gyakorlatilag a tavaly szeptemberben bemutatott CA300T egy módosított, előlapján immár rombusz alakú kivágásokkal díszített verziójáról van szó.


[+]

Az 520 x 235 x 505 milliméteres gépház nem csak kiterjedését, de 14,7 kilogrammos tömegét tekintve is koppra megegyezik a korábbi modellel, ennek megfelelően a specifikációk terén sincs eltérés. Maradt a legfeljebb E-ATX méretű alaplapokkal, 165 mm magas processzorhűtőkkel és 240 mm hosszú tápegységekkel való kompatibilitás, míg grafikus kártyából maximum 425 mm hosszú példányokat szerelhetünk be. Utóbbi limit kiszerelt ventilátorok esetében érvényes, hiszen a hátsó 120 milliméteres, ARGB-s légkavarót további három egészíti ki az előlap mögött, ha ezeket bent hagyjuk, már csak 400 milliméteres kártyákat használhatunk – ami valljuk be, nem túl gyakori méret. Lehetőségünk van a gyári ventilátorszett kibővítésére is, hiszen felülre három 120, vagy két 140 milliméteres darabot tudunk szerelni, míg radiátorok esetében 120 és 360 mm közti modellek közül válogathatunk.


[+]

A kétoldalt üveggel borított gépházban hét 2,5 és négy 3,5 hüvelykes meghajtó számára van hely, de külső adattárolókat is csatlakoztathatunk a számítógéphez, hála az oldalt elhelyezett I/O panel két USB 3.0 és egy USB 3.2 Type-C portjának, amelyek mellett egy-egy jack ki- és bemenetet is találunk.


[+]

A Sharkoon Elite Shark CA300H fekete és fehér verziója egyaránt 155 dolláros áron került piacra.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés