A Sharkoon gyerekeknek készült gamer székkel állt elő

Végre a 160 cm alatti Fortnite-vitézek is kényelmesen ülhetnek órákig a gép előtt.

A Sharkoon elővette a 2017-es Computexen bemutatott SGS2 gamer szék tervrajzait és átírt rajta pár számot, hiszen most bemutatták a gyerekeknek készült SGS2 Jr. székkvartettet.


[+]

A 43 x 49 cm alapterületű ülőlappal ellátott bútordarabok 135 fokos szögig hátrahajtható háttámlát kaptak, borításként pedig „lélegző” szövetet használtak.


[+]

A 60 kg teherbírású, 50 mm átmérőjű kerekeken guruló, állítható magasságú kartámasszal szerelt székeket a gyártó 160 cm magas, vagy annál alacsonyabb gyerkőcök számára ajánlja, a sajtóközleményben pedig órákon át tartó kényelmet emlegetnek. Persze a szék felhasználási módjának a tanulást és nem a hajnalig tartó videójátékozást adták meg, de aki próbált már hasonló gamer székeket az tudja, hogy ritkák közöttük azok a modellek, amik kényelem (és egészség) szempontjából ténylegesen hosszabb távra ajánlottak, ezért csak remélni tudjuk, hogy a Sharkoonnál komolyan vették ezt a kérdést is.


[+]

A piros-fekete, kék-fekete, rózsaszín-fekete és szürke-fekete színváltozatban elérhető SGS2 Jr. már megvásárolható, vételára pedig 129 euró, ami legjobb esetben is 50 000 forint körüli hazai árat jelent.

Előzmények

Hirdetés