Hirdetés

TUF-os processzorhűtőt szült a Scythe

Nem volt komoly vajúdás, hiszen az újdonság a Kotetsu Mark II típusú léghűtésének ASUS TUF Gaming Alliance branddel felöltöztetett verziója.

Hirdetés

A Scythe is az ASUS mellé állt a TUF márkanév terjesztésében, méghozzá egy processzorhűtő erejéig. A 136 x 83 x 154 mm-es kiterjedéssel és 645 grammos tömeggel érkező pólyást Kotetsu Mark II ASUS TUF Gaming Alliance CPU Coolernek keresztelték a szentelt víz alatt, és igazából csak kozmetikailag különbözik elsőszülött bátyjától. Bordázata friss alumínium tetőlemezt kapott, melyen a klasszikus városi digitális terepminta feszít a TUF logóval karöltve. A kompatibilitás is maradt a régiben: Intel fronton LGA775, LGA1150, LGA1151, LGA1155, LGA1156, LGA1366, LGA2066 és LGA2011(-v3), AMD esetén pedig Socket AM2(+), AM3(+), AM4, FM1 és FM2(+) foglalatokra varázsolhatjuk fel az egységet, melynek 120 mm-es légkavarója nem más, mint egy kicsit átdolgozott Kaze Flex RGB modell, sárga, gumírozott rögzítő kerettel és ismételten a TUF szimbólummal a csapágyat fedő kupakon. Az újdonság képes címezhető RGB színorgiát is beizzítani, és ezt az ASUS Aura Sync RGB-vel, illetve bármilyen más aRGB-képes szoftverrel egyaránt vezérelhetünk.


[+]

A külsőségeket leszámítva a ventilátor ugyanolyan specifikációkkal rendelkezik, mint az eredeti Kotetsu Mark II-höz adott Kaze Flex PWM: percenkénti fordulatszáma a 300 és 1200 közti tartományt hódítja meg, rendre 16,6 és 51,17 CFM közötti légszállítással, maximum 24,9 dBA zajterhelés mellett.


[+]

Az árral kapcsolatban még nincs kőbe vésve semmi, de mi úgy spekulálunk, hogy a "hétköznapi" előd díjszabása felett lesz valamivel.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés