Számos termékkel bővült a SanDisk kínálata

A főként flashalapú tárolókban utazó SanDisk egy raklapnyi új terméket jelentett be a mai napon, melyek között vannak igazán érdekesek is. Ezt a sort rögtön a külső Memory Vault nevű tároló nyitja, mely gyakorlatilag digitális időkapszulaként is használható.

A NAND flash memóriás tároló Chronoclock technológiával készül, mely garantálja, hogy a rá másolt adatokat 100 évig garantáltan képes sértetlenül megőrizni. Az ütésálló fém házban lévő adatokat USB csatlakozáson keresztül érhetjük el. Ezekből 8 vagy 16 GB tárolható el rajta, ára pedig ennek függvényében 49,99 vagy 89,99 dollár lesz.

Hirdetés

 


SanDisk Cruzer Fit

Két darab USB 2.0-s pendrive is érkezett a Cruzer családba. A kisméretű Fit 4, 8 és 16 GB-os kapacitással érkezik, ára 24,99 dolláról indul, míg a házhoz rögzített, lecsúsztatható kupakos Switch-ből lesz 2 és 32 GB-os változat is. Ez utóbbi ára 19,99 dolláról indul.

SanDisk Cruzer Switch
SanDisk Cruzer Switch

A memóriakártyák választéka is kibővült az SD 3.0 specifikációnak megfelelő Extreme Pro SDXC kártyával, mely 8-64 GB-os kapacitással lesz elérhető. Az UHS Class 1 sebességosztályba sorolt tárolók maximális olvasási és írási sebessége 95 és 90 MB/s.

Szintén új termék a a mobil eszközökbe szánt 4-64 GB-os SanDisk Mobile Ultra microSDXC memóriakártya. Az UHS technológiára épülő, Class 6 osztályba sorolt tároló átviteli sebessége 30 MB/s, áruk pedig 24,99-219,99 dollár közé lett belőve.

Nem tároló, de hozzájuk kapcsolódóan egy ImageMate All-in-One USB 3.0 kártyaolvasóval is bővült a kínálat. A 44,99 dolláros eszközre négy darab slot került, melyekbe microSD, miniSD, SD, SDHC, MMC, MS (és ennek változatai), valamint CF típusú memóriakártyák helyezhetők.


[+]

Előzmények

Hirdetés