A korábbinál olcsóbb Dolby Atmos képes hangprojektor érkezik a Samsungtól

Hirdetés

A Yamaha után a Samsung is bemutatott már korábban egy Dolby Atmos támogatású hangprojektorra épülő rendszert, amelyet mi is kipróbáltunk Las Vegasban. A jelek szerint a koreai vállalat lát fantáziát az ilyen jellegű eszközökben, hiszen bejelentette, hogy 2016 nyarán egy újabb modellel lép színre.
A HW-K850 mellé az előddel ellentétben nem járnak vezeték nélkül csatlakozó hátsó hangsugárzók, így valószínűleg a valódi térhangzást el is lehet felejteni.

Ez a HW-K950, de várhatóan a HW-K850 is hasonlóan fog kinézni
Ez a HW-K950, de várhatóan a HW-K850 is hasonlóan fog kinézni, de hátsó hangszórók nélkül [+]

A szintén vezeték nélkül csatlakozó mélynyomó viszont nem hiányzik, így a basszushangok megszólaltatásával valószínűleg nem lesz gond. Magába a hangprojektorba építettek egy két front, egy centersugárzót, és két extra hangszórót, amelyek a plafon felé vannak irányítva. Ezek hivatottak arra, hogy megteremtsék az objektumalapú térhatású hangzást a plafonról visszaverődő hangok segítségével. Az 1500 dollárba kerülő HW-K950-nél ez lényegesen olcsóbb lesz, hiszen várhatóan 900 dollárt kell majd érte letenni az asztalra, ami azért ebben a termékcsaládban még mindig elég magas árnak számít.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés