Saitek új beviteli eszközzel segíti a virtuális farmok felemelkedését

Kevesen gondolnák, hogy mennyi ember vezet a PC-jén virtuális farmot a Farming Simulator című alkotás segítségével. Ez a játék a Steam statisztikái szerint nagyjából annyira népszerű, mint például a Civilization: Beyond Earth, ami első olvasásra biztos meglepő információ, de ezek a tények.

A játékvezérlők gyártásában érdekelt Saitek felismerte a Farming Simulatorban rejlő lehetőségeket, és a közösség kívánságait meghallgatva elkészítik a tökéletes kormányszettet, amivel könnyebb, illetve élvezetesebb lehet a virtuális farmon végzett munka.

A tervezésben a GIANTS Software, vagyis az említett játék fejlesztője is részt vett, így alakult ki a képen is látható terv, amely még nem végleges, de nagyjából ilyen termékre érdemes számítani. A kormány 900 fokos szögben forgatható el, és az élményt az is javítja, hogy a munkagépekről kölcsönzik majd a dizájnt. Maga a kormány rendelkezik egy apróbb gamepad résszel, amelynek segítségével a billentyűzet nélkül is vezérelhető marad a játék, ha a felhasználó éppen nem vezet egy virtuális mezőgazdasági gépet.

Természetesen a pedálok sem maradnak le, bár ezt a modult terveken nem látni, de valószínűleg csak arról van szó, hogy ezek nem tartalmaznak semmi extrát. Lesz azonban egy harmadik modul, amely számos programozható gombot kap, és a játékban szereplő munkagépek egyéb funkcióiért felel.

A Saitek Farming Simulator játékokhoz készülő beviteli eszközének debütálása egyelőre még kérdéses, de az alábbi oldalon már be lehet jelenteni az érdeklődést iránta. Ez a regisztráció semmiféle kötelezettséget nem von maga után, csak a Saitek friss információkat biztosít a fejlesztésről, illetve a későbbi előrendelhetőségről.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés