Hirdetés

Roswelli aroma a Jonsbo háza táján

A kínai cég szemrebbenés nélkül másolja az Alienware Area 51-es házakat, de a végeredményt látva nem tudunk ezért fekete pontot osztani.

Hirdetés

Az amerikai piacra nemrégiben visszatérő Jonsbo bemutatta legújabb kreálmányát, a 7 PCI bővítőhelyes, Mini-ITX, microATX és ATX formátumú alaplapok fogadására képes, TR03 névre keresztelt kalyibát, mely – ahogy már bevezetőnkben is említettük – nem csinál szívügyet abból, hogy a földönkívüli logós Dell brand csúcsgépeit kopírozza a háromszögletű/hatszögletű külső dizájnt illetően. A géplak váza acélból készült, míg a burkolat 4 mm vastag alumíniumból, így meglehetősen masszív benyomást kelt a drága.

Jonsbo TR03-A és TR03-G Jonsbo TR03-A és TR03-G
Jonsbo TR03-A és TR03-G [+]

A moduláris kiképzésű beltér többféleképpen átrendezhető (például horizontálisan és vertikálisan egyaránt beszerelhetjük a videokártyánkat), és amúgy tisztességes méretű hely áll rendelkezésünkre: míg processzorhűtőnk legfeljebb 175 mm magas lehet, addig videokártyánk és tápegységünk 460 (!), illetve 185 mm hosszúra nőhet. A három darab, 2,5 hüvelykes meghajtó mellé még további öt 2,5 vagy három 3,5 hüvelykes háttértárolót pakolhatunk, miközben akár tíz ventilátor is keringetheti odabenn a levegőt – és természetesen vízhűtésünk számára szintén van placc. A 4 mm vastag, edzett üveg oldalpanel sem maradhatott ki, szóval alkatrészpanorámát szintúgy kapunk a pénzünkért. Két verzió létezik a termékből; a TR03-A típusjelű példány fém front panellel érkezik, a TR03-G pedig nem csak oldalt, de elöl is üveglapot visel magán.


[+]

Jonsbo TR03
Fizikai méretek 595 x 238 x 673 mm (MA x SZ x MÉ)
Támogatott alaplap formátumok Mini-ITX, microATX, ATX
Szín ezüst
Anyaga 1,0 + 0,8 mm vastag acél, 4 mm vastag alumínium
Bővítőhelyek száma 7
Beépíthető merevlemezek száma 3 db 2,5"
5 db 2,5"/3 db 3,5"
Előlapi I/O 2 db USB 3.0, fejhallgató kimenet, mikrofon bemenet
Beépíthető ventilátorok száma 10 db 120 mm-es
Beépíthető radiátorok 120/240/280/360 mm
CPU-hűtő max. magassága 175 mm
VGA max. hosszúsága 460 mm
Tápegység max. hosszúsága 185 mm
Egyéb extrák moduláris kialakítású belső tér, videokártya támasztó
Tömeg 15 kg

Az árképzésről egyelőre még nem tudni biztosat, de ahhoz nem fér kétség, hogy a nagyra nőtt kuckó a gyártó drágább ketyeréivel lesz egy halmazban.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés