Hirdetés

2018. november 17., szombat

Szponzorunk

Útvonal

Hírek » Ház/Táp rovat

Felfelé bővült a Jonsbo UMX házcsaládja

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

Az UMX 5 a kornak megfelelően acélból, alumíniumból és edzett üvegből áll, LED-ekkel bőven ellátva.

Hirdetés

Új felsőkategóriás számítógépházat kínál a Jonsbo: az UMX széria csúcsát képviselő UMX5 egy acélvázra épített alumíniumból és kétoldalt edzett üveg lapokból álló dizájnt kapott, ahol a homokfújt felületű alumínium bordázott kialakítású. Ez itt persze kizárólag a dizájnt és a stabilitást szolgálja, hűtési funkciója nincs, ellenben kiemeli az előlapra került vezérlőpanelt, amely a Power és Reset gombokon túl két USB 3.1 és két USB 2.0 konnektort is kínál, a megszokott hangcsatlakozók, illetve az integrált LED-világítást szabályzó kapcsoló mellett.


[+]

Ez utóbbi két darab RGB LED-szalagot jelent, amelyek a ház aljába kerültek, bevilágítva az itt található „üreget”, melynek feladata az, hogy az alulra helyezett ventilátorok számára szabadabb szellőzést biztosítson.


[+]

Ami a belső felépítést illeti, a 224 x 485 x 507 mm-es, 17,5 kg tömegű házban nyolc bővítőhelyet találunk, alaplapból pedig egészen EATX méretig képes fogadni termékeket. Háttértárból egyszerre négy 3,5”-es és két 2,5”-es egységet telepíthetünk, de ha lemondunk az előbbiekről, akkor hat SSD is elrejthető a házban – ezekből kettő az, ami az alaplapi tálca hátoldalára kerül. A dizájn érdekessége, hogy a tápegységnek szánt kamra nem alul, hanem az előlap mögött fent, függőlegesen lett kialakítva.

Hűtésként 120 mm-es ventilátorokban gondolkozhatunk, ebből elöl három, alul és felül kettő, hátul egy darab fér el, vízhűtéses rendszereknél pedig alul és felül egy-egy 240 mm-es radiátor helyezhető el. A CPU hűtő számára 166 mm-nyi hely áll rendelkezésre, a tápegység maximális hossza 200 mm lehet, míg a legnagyobb korlátozás a VGA-kat érinti, ezek legfeljebb 325 mm hosszúak lehetnek.

Hivatalos ajánlott árról egyelőre nincsenek információk, de információink szerint 200 euró körüli összegre számíthatunk.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.