A smart platformjáról ismert vállalat saját márkás modellekkel támad.

Jönnek a Roku tévék, többféle méretben és panellel.

A Roku smart boxairól és saját okostévé platformjáról lett híres, de a cégnél is érezhetik, hogy ez a jövőben már kevés lehet az üdvösséghez, így a konszern vezetése úgy határozott, hogy nyitnak a televíziós szektor irányába, és saját márkás modellekkel lépnek színre.

A vállalat három családdal támad az első körben: a Select HD tagjai hagyományos IPS LED LCD panelt kaptak, és HD, illetve Full HD felbontásúak. A Select 4K csoportba tartozó modellek szintén IPS LED LCD kijelzőt használnak, viszont 4K felbontásúak, míg a Plus 4K sorozat készülékei pedig QLED képalkotási eljárásra épülnek, így papíron ezek képminősége a legjobb. Mindegyik termék természetesen a Roku saját smart platformját használja, amelyen keresztül rengeteg különféle online tartalom érhető el, köztük videók, filmek, sorozatok és sportközvetítések is.

A legolcsóbb a 24 hüvelykes, HD felbontású Roku Select, amely 150 dollárba, azaz 55 000 forintba kerül, a legdrágább pedig a 75 hüvelykes Roku Plus (Roku 75R6A5R), amely 1200 dollárt, tehát közel 435 000 forintot kóstál. A modellek első körben az Egyesült Államokban kerülnek forgalomba, de a cég korábban már jelezte, hogy ráfekszik az európai terjeszkedésre is, így e készülékek nálunk is felbukkanhatnak idővel.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Roku

Előzmények

Hirdetés