WHQL aláírást kapott a 22.1.2-es Radeon Software

A frissített Adrenalin 2020 Edition családba sorolt eszközillesztő természetesen kihagyható, mivel megegyezik az AMD által aláírt verzióval.

Az AMD kiadta a nemrég megjelent, 22.1.2-es Radeon Software WHQL aláírással rendelkező változatát. Az csomag az AMD által aláírt verziótól funkcionálisan semmiben sem különbözik, csupán a Microsoft aláírása is rajta van az eszközillesztőkön, ha van olyan felhasználó, akinek ez számít. Ugyanakkor ha bárki telepítette már a korábbi, 22.1.2-es kiadást, akkor teljesen felesleges frissíteni, mivel pontosan ugyanaz a WHQL-es verzió is.

A 22.1.2-es verziójú, WHQL aláírással rendelkező, frissített Adrenalin 2020 családba sorolt drivercsomag a 64 bites Windows 10 és 11 operációs rendszert támogatja, és a Radeon RX 400, 500, 600, Vega, VII, Pro Duo, 5000, 6000, illetve Pro szériás grafikus kártyákhoz, továbbá a legalább negyedik generációs GCN dizájnt használó mobil Radeonokhoz telepíthető, illetve támogatja még a Vega architektúrára épülő IGP-vel rendelkező Ryzen és Athlon APU-kat is. A notebookokhoz az AMD általános terméktámogatást kínál, vagyis a csomag telepíthető a megfelelő hardverekkel rendelkező noteszekre, de az egyedi, specifikus funkciókért nem felelnek, ezekhez továbbra is külön terméktámogatás szükséges az adott rendszer gyártójától.

A Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 22.1.2-es szoftvercsomag jan25-ös jelölésű WHQL-es verziója, illetve a hozzá tartozó dokumentáció letölthető az AMD szerveréről.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Előzmények

Hirdetés