Hirdetés

2018. szeptember 20., csütörtök

Útvonal

Hírek » Videokártya rovat

Felkészült az új játékokra a friss Radeon Software

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A 17.10.1-es eszközillesztő a Middle Earth: Shadow of War és a The Evil Within 2 című játékokhoz biztosít megfelelő profilt.

Az AMD máris elérhetővé tette a 17.10.1-es verziószámú Radeon Software kiadását, amely új profilt tartalmaz a Middle Earth: Shadow of War és a The Evil Within 2 című játékokhoz, valamint az említett címekre aktiválható a Radeon Chill is.

Az új meghajtó két hibát is javít. Többek között a korábbi csomagokkal a keretkompenzáció nem működött a kevert méretű kijelzőket használó Eyefinity konfigurációknál, illetve a DiRT 4 esetében az mGPU bizonyos játékbeli terepek esetén képi hibákhoz vezetett.

A 17.10.1-es verziójú, Crimson Edition ReLive családba sorolt drivercsomag a Windows 10 és 7 operációs rendszereket támogatja, és a Radeon HD 7000, 8000 (OEM), valamint az R7 és R9 200, 300, Fury, RX 400, 500, Vega, illetve Pro Duo szériás grafikus kártyákhoz, valamint a GCN-es mobil Radeonokhoz telepíthető. Fontos adalék, hogy bizonyos gyártók nem engedélyezik a notebookokhoz tartozó általános terméktámogatást, így az érintett vállalatok termékeinél magához a gyártóhoz kell fordulni frissítésekért. Hasonló módon kell eljárni a Switchable Graphics technológiát használó Intel processzorral szerelt notebookok esetében is. A Windows 7 alatti megbízható működéshez az AMD kiemelten ajánlja, hogy a felhasználó telepítse az operációs rendszerhez tartozó első szervizcsomagot, mely beszerezhető a Microsofttól. A szervizcsomag telepítése nélkül a driver egyes funkcióinak hibátlan működése nem garantált, továbbá bizonyos újabb hardverek vagy konfigurációk esetében csak 64 bites operációs rendszerre érhető el a támogatás.

A Radeon Software Crimson Edition 17.10.1-es szoftvercsomag és a hozzá tartozó dokumentáció letölthető az AMD szerveréről.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.