Hirdetés

Profiknak szánt monitorral, a MultiSync P szériás P241W modellel újít a NEC

Profiknak ajánlja új monitorát a NEC, mely a MultiSync termékcsalád P szériájába érkezik hamarosan. A 24”-es képátlójú P241W modell e-IPS panellel lett felszerelve, mely a gyártó szerint 71,4%-os NTSC és 96,7%-os sRGB színtér lefedést tud biztosítani. A 16:10-es képarányú monitor felbontása 1920x1200 pixeles, átlagos kontrasztaránya 360 cd/m²-es, válaszideje 8 ms-os (gtg), normál kontrasztaránya pedig 1000:1.


[+]

Van AmbiBright funkciója, mely a környezeti fénynek megfelelően állítja a fényerőt, valamint a PiP (Picture in Picture) és PbP (Picture by Picture) megjelenítési módokat is támogatja. Kapott egy beépített USB hubot, ami kettéoszlik: tetejére két, alulra három aljzat került. A képernyő dönthető, forgatható, portrémódba is fordítható és 150 mm-rel meg is emelhető.


[+]

Négy év garanciával kerül forgalomba a NEC monitora, ráadásul kategóriájához mérve egész baráti áron, 750 dollárárért. Mellette egy kicsit kibővített képességekkel rendelkező változat is megjelenik majd, a P241W-BK-SV, és bár ezért már 1250 dollárt kell fizetni, hardveres színkalibrációval is rendelkezik a NEC SpectraViev készlet segítségével.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • NEC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés