Szeptemberben debütál a Lexmark X200 nyomtatócsalád

A Lexmark bejelentette az új, X200 szériába nevező lézeres multifunkciós nyomtatóit, amelyek monokróm nyomatokat állíthatnak elő. Az X203n és X204n típusjelzésű modellek a vállalat elmondása szerint kis helyigénnyel rendelkeznek, ám a képességeik a professzionális piacra emelik őket. Ennek megfelelően a készülékekkel elsősorban a kisebb irodákat, illetve a távmunkát végzőket célozzák meg.

Hirdetés

A Lexmark X200 nevű A4-es berendezések másolást és szkennelést is kínálnak,  az X204n pedig még a faxolástól sem riad vissza. A termékek az 1200 dpi-s felbontást támogatják, és rendelkeznek a PCL 5e, a PCL 6 és a PostScript 3 programnyelv emulálásának képességével. Mindkét készülék képes PC-től független másolásra, melynek sebessége 23 lap/perc lehet.


Lexmark X203n

A 266 MHz-es processzorral és 64 MB memóriával rendelkező berendezéseknek 250 lapos adagolója és 150 lapos kimeneti tálcája van, melyek a kis méret megőrzése érdekében tovább nem bővíthetők. A számítógéppel való kommunikációt az USB 2.0 port biztosítja, de lehetőség van a készülékeket Ethernet hálózatra kapcsolni. A Lexmark természetesen biztosítja a szükséges szoftvereket, többek közt a Lexmark Scan Centert és a Presto PageManager 7 Deluxe-ot. Előbbi a szkennelésben nyújt segítséget, míg az utóbbi program használatával könnyedén lehet váltani az eredeti és a digitális dokumentumok között.


Lexmark X204n

A közel 14 kg-ot nyomó, kompakt Lexmark X200 modelleket a vállalat szeptembertől hozza forgalomba, az ajánlott fogyasztói áruk még nem ismert, de a viszonteladók 250-300 dollár körüli árcédulára számítanak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés