2017. október 19., csütörtök

Útvonal

Hírek » TV & Audió rovat

Szivargyújtóról is működtethető, közepes árú hálózati médialejátszó a láthatáron

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A Princeton PAV-MP2YTHR a nagyfelbontású fájlok kezelése mellett különféle internetes tartalmak futtatására is módot ad.

Hirdetés

A tokiói székhelyű Princeton bejelentette, hogy 2016 tavaszán egy új asztali hálózati médialejátszóval lép színre. A nem túl nagy (17 x 11,5 x 3,7 cm), csupán 250 gramm tömegű modell, átlagos dizájnnal bíró modell ára 130 dollár körül alakul majd.

Princeton PAV-MP2YTHR
Princeton PAV-MP2YTHR [+]

Ezért cserébe a kompozit, HDMI, USB, Ethernet, illetve analóg és digitális audiocsatlakozókkal felvértezett termék képes a hálózat többi elemén található fájlok lejátszására is az UPnP és Samba protokollok támogatásának köszönhetően. A vállalattól kapott információk értelmében az audiotartalmak közül az MP3 és AAC mellett a FLAC és WAV (191 kHz/24 bit) állományok kezelése is megoldott. A videók közül az AVI, M2TS, MKV, TS, MP4,  MOV, FLV, Xvid, VOB, MPEG4, WMV, ASF és RMVB formátumokkal boldogul, a képeknél pedig a JPEG, BMP, PNG, GIF és TIFF jöhetnek szóba. A mai elvárásoknak megfelelően képes különféle netes tartalmak, így például a YouTube videómegosztó közvetlen elérésére, és működtethető autó szivargyújtójáról is egy külön megvásárolható adapter segítségével.

Princeton PAV-MP2YTHR
Princeton PAV-MP2YTHR [+]

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.