Hirdetés

Életerős "MP3 lejátszót" szán a karácsonyfa alá a Pioneer

Az androidos XDP-300R biztosítja akár a DSD 11,2 MHz-es fájlok megszólaltatását is.

Hirdetés

A Pioneer bejelentette, hogy egy újabb, kifejezetten ígéretesnek tűnő hordozható audió lejátszóval lép színre októberben. Az XDP-300R külsejében nagyon hasonlít az Astell&Kern lejátszóira, 4,7 hüvelykes, 1280x720 képpont felbontású, színes érintésérzékeny képernyővel rendelkezik, és az Android 5.1-es operációs rendszer fut rajta.

Pioneer XDP-300R
Pioneer XDP-300R [+]

A modellt ellátták egy Sabre ES9018K2M digitális analóg konverterrel, és egy Sabre 9601K integrált erősítővel is. Adattárolásra szánt belső memóriájának mérete 32 GB, amely két microSD kártyával igény szerint tovább bővíthető. Rendelkezik beépített Wi-Fivel, és biztosítja a hálózat mellett különféle internetes alkalmazások közvetlen elérését is. Támogatja a Bluetooth technológia (A2DP, AVRCP, HSP, OPP, HID, PAN) használatát, és elhelyeztek rajta 2,5 mm-es, illetve 3,5 mm-es jack kimenetet, akkumulátora pedig 16 órán keresztül bírja a strapát.

A jelek szerint a formátumtámogatással sem lesz gondja, hiszen akár a DSD 11,2 MHz és a FLAC 384 kHz / 24 bit fájlokkal is megbirkózik, emellett az ALAC, WAV, AIFF, MQA, OggVorbis, MP3 és AAC szabványokkal boldogul. Várhatóan 675 dollárt kérnek majd el érte, szóval azért nem lesz kifejezetten olcsó.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés