Hirdetés

Prémium CPU blokk a Bitspower kínálatában

A Premium Summit M a képek és leírás alapján valóban prémium terméknek tűnik, ez pedig az árazáson is látszik.

Elérhetővé vált a Bitspower webáruházában a fekete és ezüst színben választható Premium Summit M CPU blokk, mely nem csak hatékonyra, de szubjektív véleményünk szerint igen csinosra is sikeredett. A ma forgalomban lévő összes Intel és AMD foglalattal kompatibilis rögzítőelemet mindkét oldalról réz elemek fogják szendvicsbe, a felső, a gyártó logójával díszített lemez alatt pedig egy címezhető RGB LED-ekkel megszórt sávot is elhelyeztek a mérnökök. Utóbbi testreszabásához nincs szükség hardveres kontrollerre, a 3 tűs csatlakozó alaplapra való bekötése után annak szoftverével is elvégezhetjük a LED-ek konfigurálását.

Hirdetés

[+]

A két darab szabványos G1/4” csőcsatlakozóval ellátott blokk a processzorral nikkelezett rézlapon keresztül érintkezik, melynek belső felére 0,3 milliméteres csatornákat martak, ezzel is növelve a hőleadó felület méretét.


[+]

A Bitspower Premium Summit M processzorblokkok már rendelhetők a gyártó webáruházából, amihez – illetve a nagyjából 41 500 forintnak megfelelő tajvani dollárban megadott ár kiderítéséhez – a korábbiakkal ellentétben már se regisztrációra, sem az ügyfélszolgálat Skype-on való zaklatására nincs szükség.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés