Piacon a HP Photosmart R707

A HP bemutatta a Photosmart R707 digitális fényképezőgépét, a vadonatúj R sorozat első tagjaként, amely 5,1 megapixeles felbontást támogató, 24x-es teljes (3x-os optikai és 8x-os digitális) zoomot biztosító termék tízféle rögzítési üzemmóddal. A gépbe épített vörösszem-eltávolítási funkció a rögzítést követően azonnal korrigálni tud, míg a nagy kontrasztarányú képek sötét árnyalatú területeinek automatikus világosításával élvezhetőbb felvételek készíthetők. Az autofókusszal még kedvezőtlen fényviszonyok között is éles, tiszta képek rögzíthetők. A befoglaló méretek: 98 x 60 x 36 mm (szélesség x mélység x magasság); míg a súlya 180 g (akku nélkül), illetve 208 g (akkuval).

Hirdetés

A panorámakép-előnézet funkció – mely egy kimondottan tájkép-sorozatok rögzítését segítő rendszer – megjeleníti az LCD-kijelzőn az előző kocka szélének "szellemképét", hogy a fotós tudja, hol kezdődik a panorámakép következő eleme, valamint a PC-re töltés alkalmával már egymás mellé tudja illeszteni a képrészeket (a kijelzőn is megtekinthető a teljes panoráma felvétel).

Az R sorozatú Photosmart gépekhez szánt dokkolóállomást is bemutatta a HP. Ez a többfunkciós rendszer támogatja a lítiumionos akku fényképezőgépen belüli töltését, és külön, második töltőhelyet is biztosít a tartalékakku számára.

 


A HP Photosmart R707 csomagja újratölthető lítiumionos akkumulátort, számítógépkábelt, közvetlen nyomtatást támogató kábelt, HP Image Zone szoftvert, csuklópántot, kézikönyvet és adaptert is tartalmaz. A fényképezőgép opcionális kiegészítői között lítiumionos tartalékakku, gyorstöltő és hordtáska található. Magyarországon 2004 áprilisától lesz elérhető a készülék, a várható hazai fogyasztói árról még nem kaptunk információt. Az Egyesült Államokban a fényképezőgép induló ára 349 dollár, míg a dokkoló egységé 79 dollár lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés