Hirdetés

Jön a Spotify és a Cloud TV a Philips tévékre

Hirdetés

A Philips bejelentette, hogy  a 2013-as kínálatának jó néhány tagján elérhetővé válnak a Spotify, a Cloud TV és a Cloud Explorer névre hallgató alkalmazások. Egészen pontosan a  6-os, 7-es, 8-as és 9-es szériát érintik a változtatások.


[+]

A Spotify egy ingyenesen is használható, zenei anyagok streamelésére alkalmas szolgáltatás, mely mögött olyan nagy kiadók állnak, mint a Sony, a Warner vagy az EMI. A rendszer másolásvédelemmel ellátott tartalmak elérését is lehetővé teszi, és jelenleg több mint 20 millió aktív felhasználója van. Ha valaki hajlandó fizetni is érte, akkor olyan extra funkciókkal gazdagszik, mint az internetkapcsolat nélküli és a mobil alkalmazáson keresztül történő hozzáférés, ráadásul a magasabb bitrátának köszönhetően a hangminőség is javul.

A Cloud TV idén debütált az IFA-n, és egyes vélemények szerint, ha beválik, akkor akár forradalmasíthatja a televíziózást is. Ez ugyanis több száz, ingyenes és fizetős, helyi és nemzetközi tévécsatorna jó minőségű streamelését teszi lehetővé. A Cloud Explorer pedig egy Dropboxra épülő, felhőalapú szolgáltatás, amelynek segítségével a felhasználó bárhonnan elérheti dokumentumait, zeneszámait, képeit és videóit.

Előzmények

Hirdetés