Hirdetés

A Phanteks már a GeForce RTX 2060 és 2070 VGA-khoz is kínál hűtőblokkot

A Glacier sorozatba érkező G2070 az ASUS bizonyos Strix kártyáival kompatibilis.

A Phanteks tavaly már elérhetővé tette saját, vízhűtéses rendszerbe illeszkedő hűtőblokkjait bizonyos NVIDIA GeForce RTX 2080 és 2080 Ti videokártyákhoz, most pedig már a GeForce RTX 2060 és 2070 modellekhez is van megoldásuk, igaz, azok csak az ASUS GeForce RTX 2060 és 2070 ROG Strix OC VGA-kkal kompatibilisek.


[+]

A Phanteks Glacier G2070 Strix nikkelezett réz alapot kapott, amely közvetlenül érintkezik a GPU-val, a VRAM.mal és a VRM modulokkal. Az ezt fedő akril elem anodizált és krómozott alumínium díszítőlemezekkel is választható, a kártyák teljes felületére kiterjedő blokk pedig kompatibilis a gyári ASUS Strix hátlapokkal. Természetesen egy 2019-ben forgalomba kerülő termékből az RGB fények sem maradhattak ki, a folyadékot megvilágító LED-ek pedig nem csak a gyártó saját házaiban is megtalálható RGB kontrollerrel, de a népszerűbb alaplapgyártók szoftvereivel is vezérelhető, mint például az ASUS Aura Sync, vagy éppen az MSI Mystic Light Sync.


[+]

A Phanteks Glacier G2070 várhatóan még június folyamán a boltokba kerül, árcéduláján pedig a 150 dolláros összeget fogjuk látni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés