PH!TV – Popcorn Hour C200, a nehézsúlyú multimédia

A Popcorn Hour egy nagyon jó találmány. Multimédia-lejátszókat gyártanak a piachoz képest azzal a nem elhanyagolható különbséggel, hogy jó minőségű alkatrészekből építkeznek, és baromi gyorsak. A gyorsaság azt jelenti, hogy ha mondjuk kijön egy új tömörített (mondjuk így bután: netes) videóformátum, akkor az biztos, hogy két héten belül a lejátszónk ismerni fogja. És ezt egyelőre csak nagyon-nagyon kevesen vállalják be még a legnagyobb gyártók közül is. Mire egy multi egyet pislant, addig a popcornos közösség már kettőt frissített a gép szoftverén (már ha akar).

Popcorn Hour C200
Popcorn Hour C200

A mindenevő C200 vendégeskedett a PH!TV-ben, ez a modell az abszolút top kategória. Blu-ray lejátszó teljes funkcionalitással és a legújabb, most már hivatalos Jukebox szoftver, hogy ne csak a hardver, de a szoftver is patent legyen. Egy mini HTPC izmos csomagolásban, ez a C200.

Azóta történt

  • PH!TV – LG 42LE5300 tévé is…

    Egy szép nagydarab tévé érkezik a maga 42 colos képátlójával a PH!TV stúdiójába. Az LG nemcsak egy tévét tett a három centinél is vékonyabb házba, de egy-két extra meglepetést is tartogat a készülék.

  • PH!TV – Popcorn és HDMI

    Közkívánatra érkezett hozzánk egy multimédiás HDD-s lejátszó a legkisebb Popocorn Hour személyében.

Előzmények