PH!TV – LG HR500, a szórakoztató mindenes

Az első (és gyanítom nem az utolsó) Blu-ray lejátszó a PH!TV-ben. Megmondom őszintén, hogy először féltem kicsit a dologtól, mivel ez az egész „kéklemezezés” életem perifériájára szorult kissé. Nagyon kevés olyan kéklézeres korong van, amiért pénzt adnék, viszont ezekért meg nem feltétlenül vennék egy új, drága lejátszót.

LG HR500 - a mindenes
LG HR500 - a mindenes

Az LG HR500 azonban más. Bár megkérik az árát, de simán helyettesít egy jófajta HD-s multimédia-lejátszót, egy felvevős DVB-T set-top-box-ot, sőt ebből rögtön kettőt is, az meg, hogy bele lehet tuszkolni mindenféle 12 centis lemezt, már csak a kandírozott cseresznye a vaníliás habon. Bár nem hibátlan, a letisztult minimalizmus és egyszerű használat (értsd: hülyebiztosság) kellemessé teszi a HR500-at. Ez valami olyan cucc, amire szakújságírók azt szokták mondani: bátor lépés a cég részéről, míg mi átlagfelhasználók azt mondhatjuk: na, végre!

 • Kapcsolódó cégek:
 • LG

Azóta történt

 • PH!TV – A Logitech billentyűtriád és a rendszer

  Ezennel szakítunk a PH!TV rövid, ám velős hagyományaival és legfrissebb adásunkban három Logitech billentyűzetet mutatunk be. Ezen felül pedig rendszert viszünk az életünkbe, így mostantól minden hétfőn és szerdán este PH!TV!

 • PH!TV – Popcorn Hour C200, a nehézsúlyú multimédia

  Annak idején, amikor először találkoztam ezzel a márkanévvel, hangosan felröhögtem. Azóta sokat tanultam. A C200 egyébként a PH (micsoda véletlen!) csúcsmodellje...

 • PH!TV – LG 42LE5300 tévé is…

  Egy szép nagydarab tévé érkezik a maga 42 colos képátlójával a PH!TV stúdiójába. Az LG nemcsak egy tévét tett a három centinél is vékonyabb házba, de egy-két extra meglepetést is tartogat a készülék.

 • PH!TV – Popcorn és HDMI

  Közkívánatra érkezett hozzánk egy multimédiás HDD-s lejátszó a legkisebb Popocorn Hour személyében.

Előzmények