PH!TV – Sony VAIO E, a divatdiktátor ÚJRA!

Ismét nekifutunk, hogy bemutassuk Nektek a Sony színes notebookját! Ezúttal azonban a (remélhetőleg) atomstabil feltöltési sebességet biztosító PH! szerkesztőségből lőjük a világűrbe az adást! Ha színes noti kell, akkor az új E szériának kevés igazi kihívója akad! Ennek ellenére egy mokány Lara Croft bújik meg a színes nyári kosztüm alatt.

Személy szerint bírom ezt az új VAIO sorozatot. Ma már nem lehet eladni egy-egy terméket, ha nincs legalább egy világhírű dizájner aláírása a készülékházon. Ám a legtöbb esetben ez olyan megúszós. Valamilyen csillivilli minta vagy faberakás a noti fedőlapján, kis fekete bőrkeret a tapipad körül és kész a dizájngép.

Nem egy visszafogott típus
Nem egy visszafogott típus

A VPC-EA2S1E ezzel szemben első pillanatra minimum meghökkentő. Persze létezik szolid fekete és trendi fehér ruhába bújtatott változata is, de ez a három rikító szín biztosan vonzza majd a tekintetet. Az új E 12-féle hardververzióban érhető el, az „alap” Core i3-as processzorral szerelt 15,5 colos verziótól egészen a rendes munkára is fogható Core i5-ös modellig.

A döbbenetzöld a színkód!



  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények