Hirdetés

Szemrevaló Akasa köntös Intel NUC 12 Prókhoz

A vállalat Turing szériás, aktív hűtést teljességgel mellőző géplakjainak családfája gyarapodott egy friss jövevénnyel.

Az Akasa egy újabb passzív házról rántotta le a leplet, ami a Wall Street Canyon kódnéven futó, 12. generációs Alder Lake-P mobilprocesszorokkal szerelt Intel NUC 12 Pro minigépek kültakaróját hivatott leváltani, és a Turing WS nevet kapta.


[+]

A 95 mm magas, 247,9 mm széles és 113,5 mm mély, 2,7 literes térfogatú, alumíniumból készült megoldás egésze hűtőbordaként funkcionál, és 28 wattos TDP-ig bezárólag jelenthet abszolút néma opciót a címben említett aprócska masinák tulajdonosai számára. Az állítva vagy fektetve egyaránt munkára fogható kalyiba belsejében egy legfeljebb 9,5 mm vastagságú, 2,5 hüvelykes meghajtó helyezhető el, és egy M.2 2280-as formátumú SSD-khez való bordácska ugyancsak jár hozzá extraként.


[+]

Az előlapon két USB port állomásozik a 3,5 mm-es audio jack, illetve a power gomb társaságában (pontosabban az ezeknek előkészített perforációk), miközben hátul két HDMI csatlakozónak, két USB Type-A és két Type-C kapunak, két antennának, meg egy LAN interfésznek van kivágás a tápellátásért felelős külső adapter DC-in konnektorához tartozó résen kívül.

[+]

A 170 dolláros árcédulát viselő, már előrendelhető státuszban lévő modell kompatiblitási listáját olvasóink megtalálhatják a termékoldal specifikációkat jegyző részében, és opcionálisan 90 vagy 120 wattos adaptert, esetleg antennapárt is vásárolhatnak a konstrukcióhoz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Akasa

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés