Hirdetés

Új házak érkeztek Intel NUC-okhoz az Akasa égisze alatt

Nyolcadik és tizenegyedik generációs vasakhoz való, 1,4 és 1,9 literes típusokkal gyarapodott a gyártó felhozatala.

Hirdetés

Az Akasa két passzív, alumíniumból készült házzal, az 1,4 literes térfogatú Newton NE-vel és a kevesebb, mint 1,9 literes Plato NE-vel bővítette portfólióját, amelyeket az Intel NUC 8-asok és NUC 11-esek Compute és Board Elementjeinek szolgálhatnak alternatív otthonául. A Chandler Bay NUC 8-asok esetében a Core i3-tól az i7-esekig az összes lap támogatott, míg a 11., Elk Bay kódnevű generáció vonatkozásában a Celeronnal dolgozó megoldás került fel a listára; a 15 wattos TDP keret fontos kitétel, hogy a ventilátorok hiányában adekvát hűtési teljesítményt kapjunk.

Akasa Newton NE
Akasa Newton NE [+]

A 43,7 mm magas, 150,6 mm széles és 184 mm mély Newton NE elejére két USB 2.0 port került (de az előlapi I/O konfigurálható), és nem csak privát masinánkhoz, de készpénz nélküli fizetést biztosító POS-terminálokhoz, biztonsági megfigyelőrendszerekhez és különféle kioszkokhoz kerekedhet belőle jó választás. A 19 voltos, tápellátást megvalósító, külső adapter opcionális. Az ár 101 euró.

Akasa Plato NE
Akasa Plato NE [+]

A 200,4 mm széles és ugyancsak 184 mm mély Plato NE olyan felhasználási módokhoz válhat ideálissá, amelyeknél lényeges, hogy a gépház ne legyen túlságosan kövér, hiszen csupán 34,5 mm magasra nőtt. Ez az alacsony profil lehetővé teszi, hogy 1U-s rackekbe építsük be, és persze csakúgy, mint az előzőről, erről a modellről sem hiányzik a VESA rögzítőpont, így a különféle kijelzők hátoldalára történő ráapplikálás sem esik a körön kívülre. A fronton található csatlakozók (amelyek alapból két USB 2.0-ban merülnek ki) ebben az esetben is konfigurálhatók, ahogy az opcionális adapter szintén kipipálható. A csöppségért 110 eurót kérnek el a kasszánál.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Akasa

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés