Hirdetés

Pandora szelencéjével állt elő az AOpen

Hirdetés

Az AOpen a Computexen egy újabb mini-PC prototípusát tette közszemlére, amely mind megjelenésében, mind méreteiben az Apple Mac minijére emlékeztet. A Pandora kódnévre hallgató gépecske 15 x 15 x 5 cm-es, és a vállalat eddigi, az Intel mobil processzorait az asztali rendszerekbe ültető termékeit figyelembe véve nem meglepő, hogy ebben is egy Socket 479-es alaplap kapott helyet.


Chipsetként az i915GM vagy az i910GML szolgál beépített grafikus vezérlővel és az ICH6-M déli híddal. A memória számára egyetlen aljzat áll rendelkezésre, így maximum 1 GB DDR2-400/533 RAM használható. Az interfészek sorában DVI-I és TV-kimenet, két USB 2.0 és egy Firewire csatlakozó, Gigabit Ethernet port, vonali ki- és bemenet található.

A Pandora a hírek szerint két változatban kerülhet a piacra. A belépőszintű modell Celeron M processzorral, egy 40 GB-os, 2,5 hüvelykes merevlemezzel és egy slot-in mechanizmusú DVD-olvasó / CD-író kombóval érkezik. Kétszer ekkora, 80 GB-os winchestert és super-multi DVD-írót kap az erősebbik modell, amely már Pentium M processzorral számoltat. Mindezt egy 802.11a/b/g szabványokat követő WLAN-vezérlő mini-PCI kártya és egy belső USB-csatlakozású Bluetooth modul egészíti ki. A megjelenés időpontjáról, a Pandora áráról egyelőre nincs adatunk.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • AOpen

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés