Újabb IPS panellel megtámogatott LCD tévé érkezik a Panasonictól

Lassan két éve már, hogy a Panasonic megnyitotta saját LCD panelgyártó üzemét Himedzsiben. Ennek köszönhetően azóta jelentősen kibővült a vállalat LCD TV kínálata, és a cég most bejelentette, hogy a közeljövőben egy újabb taggal gyarapítja tévéflottáját.

Panasonic TH-L32C50
Panasonic TH-L32C50

A TH-32C50-be az a 32 hüvelykes saját fejlesztésű IPS panel került, amely maximálisan 1366 × 768 képpontos felbontás megjelenítését teszi lehetővé. Ebből is látszik, hogy egy belépő szintű modellről van szó, hiszen azért elég sok ekkora képméretű, Full HD kompatibilis tévé létezik már. A 47 wattos fogyasztást produkáló készülék támogatja a DLNA szabványt, azaz a hasonló eszközökről eljuttathatóak médiaállományok a beépített lejátszójára. Mivel a HDMI, az USB, a digitális audio- és a kompozit csatlakozó mellett elhelyeztek rajta egy Ethernet portot is. Azaz a különféle internetes tartalmak elérését is biztosítja, tehát megkapta a Viera Smart rendszert.

Két darab tízwattos hangfallal látták el, súlya tíz kilogramm, öt centis mélységével pedig a vaskosabb darabok közé tartozik. Elméletileg már 2012 októberében a boltokba kerül, a japán webshopokból mindenesetre már előrendelhető kb. 720 dolláros áron.

Előzmények

Hirdetés