Hirdetés

Streamelésre szabott mikrofonnal jelentkezik a Razer

Újabb jó minőségű USB-s mikrofont kínál a játékosoknak szánt perifériákat tervező gyártó.

Nem is túl régi hírünkben számoltunk be a Razer "youtubereknek" való kiegészítőiről. Ezúttal a korábban taglalt Seiren X mikrofont fejlesztette tovább a gyártó, amely megkapta a Razer Seiren Elite nevet.


[+]

Ismét egy kardoid karakterisztikájú USB-s mikrofonról van szó, aminek a kapszulaszerű kialakítása támogatja a széles frekvenciatartományú hangfelvételeket. A high-pass szűrő bekapcsolásával az alacsony frekvenciás rezgések hatásaitól szabadulhatunk meg, beleértve a gépünk keltette ventilátorzajt, illetve a klímaberendezések jellegzetes hangját. Az eszköz beépített limiterrel rendelkezik, amely megakadályozza az esetleges torzítást, "popping" jelenséget.


[+]

Razer Seiren Elite-hez fejhallgató is köthető, így megoldható az is, hogy a streamet vagy YouTube videót készítő is hallja az éppen aktuálisan készülő tartalom egyéb alaphangzásait is. Ennek köszönhetően a hangfelvétel számítógépre viteléhez nem kell beszerezni mixert, vagy egyéb eszközt.

A Razer Seiren Elite már elérhető a cég webáruházában, illetve világszerte a főbb partnereknél. Az ára megközelítőleg 220 euró.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés