Összecsap Batman és Superman az MSI moddingversenyén

Hirdetés

A színfalak mögött a Warner Bros engedélyével az MSI egy meghívásos nemzetközi moddingversenyt szervezett a hamarosan a mozikba kerülő "Batman Superman ellen: Az igazság hajnala (Batman V Superman: Dawn of Justice)" című film érkezésének apropójából. A cég összesen 10 moddert/moddercsapatot verbuvált össze, akik vállalták, hogy az MSI és a támogatók (HyperX, NZXT, 3DGence) által felajánlott alkatrészeket felhasználva hihetetlenül rövid idő, azaz mindössze 1 hónap alatt témába vágó modokat készítenek. A győztes kiválasztása három lépcsőben zajlik: 45%-ban a közönség, 35%-ban a Warner Bros, 20%-ban pedig az MSI szavazata számít. A nyertes pedig nem csak a helyezésére lehet büszke, hanem arra is, hogy alkotását a díjátadót követően elárverezik, a befolyt összeget pedig jótékony célra fordítják.


[+]

Szerencsére hazánk is érintett a megmérettetésben, hiszen a többek között VMV-ről, DCMM-ről, más modding eseményekről már ismert BaluC és Soccer duóból álló Black-Mod csapat is meghívást kapott, amelyet el is fogadtak. Alkotásuk a Super Gaming nevet kapta, melynek munkanaplója itt érhető el (a végleges modról a fotók feltöltés alatt állnak), de azért természetesen érdemes a többi modra is pár pillantást vetni, hiszen igen érdekes és komoly munkánk születtek. Ezeket megtekinteni, illetve szavazatot leadni az általunk legjobbnak vélt alkotásra az MSI erre a célra készített weboldalán lehet (a szavazáshoz Facebook hozzáférés szükséges).


[+]

Nagyon fontos információ, hogy szavazni március 7 és 18 között lehet (bárhonnan, bárkinek), de 24 órán belül csak egyszer lehet szavazni. Aki ezt a szabályt megszegi, azt végleg kizárják a szavazásból. Az érvényes szavazatot leadók sem mind távoznak üres kézzel, ugyanis nekik is lesz egy sorsolás, ahol apróbb ajándékokat lehet megszerezni (MSI x Batman v Superman hátizsák, póló, utalvány, egérpad, stb.). A nyerteseket a gyártó e-mailben értesíti március 21 és 25 között. A jótékonysági árverés ezt követően, március 28 és április 8 között zajlik, de erről pontosabb információt csak későbbre ígért a gyártó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés