Hirdetés

Optikai meghajtóhelyekkel érkezik az In Win új toronyháza

A C200 E-ATX méretű alaplapok, 40 cm-es grafikus kártyák és egyszerre akár 10 meghajtó befogadására képes.

Az In Win új modellje, a C200 hosszú idő óta az első új ház, amelyben optikai meghajtóhelyet találunk, ráadásul rögtön kettőt is, de helyüket igény szerint kitölthetjük a külön megvásárolható SK23-07 egységgel, amelybe három merevlemezt is behelyezhetünk különösebb szerelés nélkül.


[+]

Na nem mintha a háznak szüksége lenne plusz meghajtóhelyekre, a beltérben ugyanis már gyárilag is nyolc 3,5 és kettő 2,5 hüvelykes adattároló számára van hely, és még ezek mellett is elfér egy E-ATX méretű alaplap, egy maximum 400 mm hosszú grafikus kártya és egy 166 mm magas processzorhűtő. A bővítőkártyákhoz való slotból 7 vízszintes és 2 függőleges tájolásút kapunk, utóbbi használatához azonban szükségünk lesz egy riserre is, ez ugyanis nem a csomag része.

[+]

A 470 x 230 x 518,5 milliméteres, üresen 7,6 kg tömegű, acélból és műanyagból készült eszköz hűtését ventilátorokra is bízhatjuk, ebben az esetben előre két 120 vagy 140-es, fentre és hátra pedig egy-egy 120-as légkavarót tudunk beszerelni, míg ha vízhűtéses rendszerekhez tartozó radiátorok mellett döntünk, kizárólag egy hátsó, legfeljebb 120 mm hosszú példány beépítésére van lehetőségünk.


[+]

Az I/O panel egy méretes szellőzőrács társaságában az előlapon kapott helyet, itt a bekapcsológomb mellett egy USB 3.1 Gen2 Type-C, illetve két-két USB 3.0 Type-A és jack csatlakozó sorakozik.

Az In Win C200 árát és piacra kerülésének dátumát a gyártó nem hozta nyilvánosságra.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés