Az NVIDIA is kiadta a DiRT 4-hez való GeForce drivert

A WHQL minősítésű, 382.53-as meghajtó pár új és frissített SLI profillal is szolgál.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 382.53-as meghajtót, amely két friss játékhoz tartalmaz profilt. A DiRT 4 támogatására számítani lehetett, hiszen az Intel és az AMD is kiadott egy-egy meghajtót a megjelent játékhoz, de profilt kapott a Nex Machina, amely majd ebben a hónapban fog megjelenni. Az SLI is szerephez jutott, ugyanis az NVIDIA a Bulletstorm: Full Clip Edition, a Little Nightmares, a PlayerUnknown’s Battlegrounds és a Transformers Online című alkotásokhoz kínál új vagy frissített profilt.

A fentiek mellett a meghajtó pár hibát is javít, többek között az Aerofly RC 7-ben grafikai anomáliát tapasztalhattak a felhasználók, ha az árnyékok be voltak kapcsolva, illetve a Tombstone néven ismert videojáték-motorral készült játékok alatt hibák keletkezhettek a meghajtó frissítése után. Javításra került az a hiba is, ami az SLI konfigurációkat érintette, és azt eredményezte, hogy a másodlagos megjelenítő inaktív maradt, ha a felhasználó klón vagy kiterjesztett módból csak a másodlagos kijelzőre helyezte a munkaasztalt. Ezek mellett általános javítást kapott számos DirectX 11-es alkalmazást, ugyanis ha a Fast Sync opció be volt kapcsolva a meghajtó vezérlőpultjában, akkor a játékba épített vertikális szinkron nem feltétlenül működött.


[+]

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről.

Az eszközillesztő a Windows 10, 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 400, 500, 600, 700, 900, 1000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.17.0329-es verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés