A Windows 10 Creators frissítéséhez való az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 381.65-ös meghajtó vezérlőpultja is kiegészült két új beállítással.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 381.65-ös meghajtót, amely elsődlegesen a Windows 10 Creators frissítéséhez készült, de újítás még, hogy támogatja a DTS X és a Dolby Atmos formátumot az 5.1.2-es hangszóró konfigurációkon. Mindemellett a vezérlőpult is kapott két frissítést. Egyrészt felülbírálhatók lettek a Windows 10 színbeállításai, másrészt pedig a G-Sync technológiát tartalmazó újabb notebookok esetében kikapcsolható az automatikusan aktív panel self-refresh képesség.

A szokásos hibajavítások mellett a meghajtó kapott még profilt a Quake Champions című játék zárt bétájához, illetve a Descent: Underground új SLI profillal gazdagodott.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről.

Az eszközillesztő a Windows 10, 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 400, 500, 600, 700, 900, 1000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.17.0329-as verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés