Öt új játékhoz tartalmaz friss profilt az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 381.89-es meghajtó stabilítással kapcsolatos hibákat is javít.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 381.89-es meghajtót, amely pár friss játékhoz tartalmaz profilt, név szerint a Warhammer 40,000: Dawn of War III, a Heroes of the Storm 2.0, a Batman: Arkham VR, a Rick and Morty: Virtual Rick-ality és a Wilson's Heart című alkotásokhoz. Ezek közül az utóbbi három virtuális valósághoz készült.

Hirdetés

A fentiek mellett a meghajtó javította a korábbi eszközillesztővel bekerült hibákat, így a Sniper Elite 3 most már nem fagy le, nem lesz magasabb a normálisnál a GPU által kapott feszültség terhelés nélkül, illetve a GeForce GTX 1060 nem fog lefagyni az nvlddmkm.sys fájlra hivatkozva, alvó állapotból való visszatérés utáni újraindításkor.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről.

Az eszközillesztő a Windows 10, 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 400, 500, 600, 700, 900, 1000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.17.0329-as verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés