Bányászlimittel látja el a meglévő GeForce VGA-kat az NVIDIA

A már forgalomba került termékeket ez a változás nem érinti, de az újonnan leszállítottakat igen.

Az NVIDIA bejelentette, hogy a hónap vége felé kerülnek az üzletekbe azok a GeForce VGA-k, amelyek a 3060-as modellhez hasonló bányászlimitet kapnak. A termékek paraméterei nem változnak, vagyis a képességek tekintetében a már bemutatott GeForce RTX 3080, 3070 és 3060 Ti opciók köszönnek vissza, pusztán az eszközazonosítón módosított a cég, így az újabb, limites verziókhoz a későbbiekben, de még ebben a hónapban érkező meghajtó telepíthető fel.

Hogy ne legyen különösebb kavarodás a régebbi termékekkel az NVIDIA arra kérte a partnereit, hogy az új GeForce modelleket lássák el LHR jelzéssel, ami Lite Hash Rate rövidítése. Ezt nem feltétlenül kell a terméknévbe beleírni, de a dobozon mindenképpen rajta lesz, így a webáruházak is jelezhetik valamilyen formában. Ebből tudja majd meg a vásárló, hogy az adott termék az ETH kriptovaluta bányászata során csökkentett tempóval működik.

Fontos megemlíteni, hogy a limitáció más kriptovalutákat nem érint, így akik már Confluxot bányásznak a GeForce-okon, azok nyugodtan megvehetik az LHR-es verziókat is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés