Hirdetés

Nem a szellőzés lesz a Sharkoon TG6M RGB gyenge pontja

Az üveg és az RGB mellett a méretes szellőzőrács is elfért a Sharkoon új házán.

Hirdetés

A Sharkoon legújabb háza, a TG6M RGB láttán elsőre nem kapott el az izgatottság, hiszen üveg oldallapjával, négy, RGB-s ventilátorával és ATX méretével tipikus tucatháznak tűnt, de jobban megnézve rájöttünk, hogy az előlap már nem üvegből, hanem a ház tetejéhez hasonlóan lyuggatott fémből készült, ami szellőzés szempontjából a lehető legjobb megoldás.


[+]

A 452 x 215 x 465 mm kiterjedésű, üresen 7,9 kg tömegű gépház beltere a legfeljebb ATX méretű alaplapon felül 400 mm hosszú VGA, 167 mm magas processzorhűtő és 205 mm hosszú tápegységek beszerelésére ad lehetőséget, míg 3,5 hüvelykes adattárolóból három, 2,5 hüvelykesből pedig maximum 4 darab fér be.


[+]

Ahogy azt már említettük, a ház gyárilag négy darab, 120 mm átmérőjű, RGB-s ventilátorral szerelve érkezik, melyek fényei a gyári RGB kontroller segítségével vezérelhetőek, de a hűtési rendszert szükség esetén akár további három ventilátorral, vagy akár vízhűtéshez tartozó radiátorokkal bővíthetjük.

[+]

A Sharkoon TG6M RGB már rendelhető a gyártó közvetlen partnereitől, 87,9 eurós áron, sőt, már itthon is elérhető, hazai ára 38 000 forint környékén állt meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés