Hasít a Disney, Netflix ellen szánt rivális szolgáltatás

Az indulás óta 100 millió előfizetőt kapirgált össze a Disney+.

Világosan látható trend, hogy az emberek kezdenek elfordulni a hagyományos tévéadásoktól, és egyre többen a különféle online streaming szolgáltatásokat részesítik előnyben. A legerősebb ilyen versenyző jelenleg a Netflix és az HBO Go, de egyre többen szállnak ringbe, hogy kiharapjanak egy komolyabb falatkát a folyamatosan duzzadó tortából.

A tartalomszolgáltatási szektor egyik legnagyobb szereplője a Disney, amely 16 hónappal ezelőtt indította útjára saját rendszerét. A Disney+ nevű online streaming szolgáltatás pedig beváltotta a hozzá fűzött reményeket, az indulás óta ugyanis már elérte a 100 millió előfizetőt, és ezzel a Netflix egyik legnagyobb kihívójává lépett elő.

Bob Chapek, a vállalat ügyvezető igazgatója szerint ez az eredmény jelzi, hogy jó úton jár a cég. Nincs ok változtatni a stratégián, és a tervek szerint évente 100 új filmmel, sorozattal és magazinműsorral bővül a kínálat. Ha ehhez tartják magukat, és sikerül a Mandalorianhoz hasonló sikersztorival előállni, akkor a jövőben még jobbak lehetnek az eredmények.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés