2017. november 19., vasárnap

Nagyon ütős demonstrációval élesíti a VR-piacot a Crytek

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

Újra előkerültek a dinoszauruszok, de ezúttal nagy magasságban. Az ingyenes program a Steamről tölthető le.

A Crytek az elmúlt években szinte minden fontosabb rendezvényre kivitte a Back to Dinosaur Island című technikai demonstrációját, ami az előző év végén publikus formában is megjelent, de most előkerült ennek a folytatása, amelynek a virtuális valóság iránt érdeklődő felhasználók ismét nagyon fognak örülni.

Hirdetés

Sajnos az eredeti programot a Crytek nem fejleszti tovább, mivel azóta már a Sony PlayStation 4 konzol PlayStation VR rendszerére érkező Robinson: The Journey című alkotásra koncentrálnak. Ugyanakkor technikai demonstrációnak a Back to Dinosaur Island második része nem, hogy elmegy, hanem egyenesen jobb mint az első rész.


[+]

A vállalat ezt az alkotást is a Steam platformon keresztül kínálja fel, ahonnan ingyenesen le lehet tölteni. A program az Oculus SDK 0.8-as futtatási környezetét igényli, és szükség van még hozzá egy Oculus Rift DK2-es headsetre. A futtatást végző PC-be 8 GB memória kell, egy Intel Core i7-2600K vagy hasonló teljesítményű processzor mellé, míg a grafikus kártya szempontjából minimum NVIDIA GeForce GTX 970 vagy AMD Radeon R9 290 szükséges. Ebből a szempontból az első részhez képest kedvezőbb a gépigény, ami az optimalizálásoknak tudható be.


[+]

Az újabb technikai demonstráció egyébként jóval interaktívabb, mint az első rész, így sokkal jobb élményt is nyújt.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.