Hirdetés

Igencsak szellős lett a Nagao új, E-ATX-es háza

Kétségtelen, hogy nem túl gyakran látni ekkora nyitott bench-et, de azt még nem tudni, hogy Európában is kapható lesz-e a drága.

A japán illetőségű Nagao Manufacturing Co. bemutatta az N-FRAME-EATX névre hallgató, nyitott házát, ami elsősorban a hardvertesztelők figyelmét keltheti fel. Amint az az elnevezésből már adja magát, az újdonság nem csak Mini-ITX, Mini-DTX, microATX és ATX, de E-ATX formátumú alaplapok fogadására is képes.

(forrás: Nagao) [+]

A 8 bővítőhelyes termék szükség esetén két ATX-es tápegységet tud elszállásolni, bár ebben esetben a bekapcsológombot át kell helyeznünk máshová, és a támogatott háttértárolók száma 14-ről (8+2 darab 2,5 hüvelykes és 4 darab 3,5 hüvelykes) 4-re csökken. Adalék a történethez, hogy ha külön megvásároljuk a hozzá való keretet, a videokártyát akár vertikális orientációval is rögzíthetjük.

(forrás: Nagao) [+]

A váz oldalára, illetve hátuljára lehet felszerelni a vízhűtések radiátorait 120, 140, 240, 280 vagy 360 mm-es hosszig, bár ha oldalra 240 mm-es vagy nagyobb darabot passzintunk, a grafikus vezérlők csak 270 mm-es hosszúságig férnek majd el. A radiátorok dőlésszöge 7 szinten állítható (0°/30°/60°/90°/120°/150°/180°), és helyükre ventilátorokat, valamint adattárolókat egyaránt rakhatunk.


(forrás: Nagao) [+]

A 450 mm magas, 370 mm széles, 190 mm mély és 2,9 kilogrammot nyomó, eltávolítható hordozófület viselő géplak vételáráról nem szól a fáma, ahogy a nemzetközi elérhetőség tényét is homály fedi egyelőre.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés