Az évszázad kiegészítőjét hozta el a játékosoknak a Nagao

Az NB-VGA-MIRROR RGB LED-ek nélkül betonozhatja be a helyét az innovatív megoldások trónján.

Minden PC-t építő felhasználó tudja, hogy mennyire fontos manapság a dizájn. Ezt fel lehet dobni akár RGB LED-ekkel is, ami igazán szép külcsínt adhat a gépeknek. Ilyen irányvonalon készülnek manapság a VGA-k is, amelyeknél a tervezők rengeteg munkát ölnek abba, hogy a hűtés ne csak funkcionális megoldás legyen, hanem nézzen is ki valahogy.

Hirdetés

A fentiek után nem csoda, hogy egy elégedett vásárló örömmel megy haza beszerelni az új szerzeményt az adott rendszerbe, majd a bekapcsolás közben jön a kellemetlen felfedezés: nem látszik az ablakos gépházon belül a VGA előlapja. Ettől persze a termék még működik, de hősünk szorong a tudattól, hogy nem gyönyörködhet a hűtésben. Ezen a ponton az RGB LED-ek még külön hátrányt jelentenek, hiszen halványan lehet látni a fényüket, így valóságos kín lesz minden egyes gépre vetett pillantás. A problémától álmatlan éjszakák következnek, idővel már csak benzodiazepin fog segíteni, de ez az állapot tarthatatlan, hiszen függőség alakul ki az említett hatóanyagtól, gyorsan megoldást kell tehát találni a gondokra. Opció lehet egy PCI Express riser, amivel végre kiemelhető az alaplapból a vásárolt zsákmány, de együtt kellene élni a megnövekedett késleltetéssel, ami a szorongást nem szünteti meg, csak a kiváltó ok lenne másra visszavezethető.


(forrás: Nagao)

Aki magára ismert, jobb ha elhesegeti az öngyilkosság gondolatát, és vigyázó tekintetét a Nagao, NB-VGA-MIRROR nevű terméke felé fordítja. Ez a 280 x 110 mm-es alapterületű tükör egy 90 fokig állítható állvánnyal helyezhető a gépház belsejébe. Rögzíteni mágnessel lehet, de a gumitalp erejében is bízhatunk, és a megfelelő szög kiválasztása után láthatóvá válik a VGA eleje.


(forrás: Nagao)

Maga a 2 mm-es akril tükör kézzel készül japánban, ami garantálja a megfelelő minőséget. Azt sajnos nem tudni, hogy a Nagao gondolkodik-e nemzetközi forgalmazásban, illetve a fejlesztés ára sem ismert, de Japánban biztosan kapható lesz, és a webáruházak korában az már elég szokott lenni.

Előzmények

Hirdetés