Hirdetés

Mutatós a Gigabyte Essence Mini-ITX háza

Hirdetés

A Gigabyte egy egészen érdekes házat dobott a közösbe, ám egyelőre csak a japán boltokban tűnt fel, így egyelőre kérdéses, hogy máshol tervezik-e a bevezetését. Az Essence sorozatú GZ-2SLEDT típusjelzésű, 300 x 234 x 74 milliméteres fekete-piros kuckó álló és enyhén döntött külsejével is vonzza a tekintetet, de sokkal érdekesebb az előlap színével harmonizáló acél váz.


[+]

Ez utóbbi a sűrűn lyuggatott külső burkolat mellett az alaplapból és egy 2,5"-es tárolóból álló komponenseket is pofon egyszerű megoldással, rendkívül szellősen tartja meg. Ez a párosítás lehetővé teszi, hogy a viszonylag kis méretben akár teljesen passzív konfiguráció is helyet kaphasson, noha komolyabb VGA-k behelyezésére a keskeny építés miatt nincs lehetőség, pedig mellékelt, 120 wattos külső tápegység elbírna egy használható darabbal.


[+]

Az I/O csatlakozókról sem feledkeztek meg, az egy pár USB 2.0-ból és egy pár jack aljzatból álló összeállítás az előlap alá, a talpra került. Mindezért a Gigabyte a horribilis árakról ismert Japánban 30 ezer forintnak megfelelő összeget kér, nyilvánvalóan ennél jóval alacsonyabb árcédulát kell megszabniuk, ha más piacokon is terjeszteni akarják.


[+]

Előzmények

Hirdetés